Laatupolitiikka

Meriser Oy:n toimintaan kuuluu ruiskuvalettavien muovituotteiden tuotekehitys, suunnittelu, työkalujen valmistuttaminen, tuotetestaukset ja sarjavalmistus sekä omien tuotteiden markkinointi.

Tärkein päämäärämme on vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja löytää kuhunkin tilanteeseen sopivin ratkaisu. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme edistykselliset, kilpailukykyiset ja korkealaatuiset tuotteet, sekä täsmällisesti sovitun mukaiset toimitukset. Olemme suoraselkäinen ja luotettava yhteistyökumppani ja noudatamme solmittuja sitoumuksia, sekä yhteiskunnan asettamia lakeja ja asetuksia.

Menestyksemme perustuu henkilöstömme ammattitaidon ja motivaation, käytettävien laitteiden ja menetelmien sekä muun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Jokainen työntekijämme vastaa oman työnsä ja toimintansa laadusta ja on sitoutunut toimimaan asettamiemme laatutavoitteiden saavuttamiseksi. Laatu on koko henkilökuntamme yhteinen asia.

Meriserin johto antaa koko henkilöstölle mahdollisuudet laatutavoitteiden saavuttamiseen huolehtimalla resurssien riittävyydestä, sekä ammattitaidon ylläpitämisestä ja parantamisesta koko organisaatiossa.

Missio

Varmistamme liiketoiminnan kannattavan kasvun pitkällä tähtäimellä, tarjoamme asiakkaille vain laatutuotteita ja palveluita kohtuullisella hintatasolla. Säilytämme ja vahvistamme saavuttamamme ammattimaisen korkean tason toimijan maineen.

Nautimme asiakkaidemme luottamusta ja parannamme asiakasuskollisuutta.

Visio

Haluamme kehittää liiketoimintaamme, parantaa tuotteitamme ja palvelumme laatua, nostaa palvelun tasoa sekä ottaa käyttöön uusia innovatiivisia teknologioita.

Haluamme laajentaa markkinaosuuttamme muovituotteiden tukku- ja vähittäismyyntimarkkinoilla.

Arvomme

Tiimi: Uskomme, että työntekijämme ovat alansa asiantuntijoita, jotka kehittävät jatkuvasti osaamistaan.

Yhteistyö: Arvostamme sekä kanta-asiakkaita että yhteistyökumppaneita. Olemme luotettava ja joustava kumppani. Huomioimme asiakkaamme ja kumppanimme myös henkilötasolla.

Kehitys: Emme tyydy siihen, mitä olemme jo saavuttaneet, haemme jatkuvasti uusia kehitysmahdollisuuksia ja pyrimme parantamaan johtamisjärjestelmäämme.

Välittäminen: Katsomme, että menestystä ei saavuteta pelkällä ammattitaidolla, vaan myös sosiaalisen vastuun kantamisella.