KESÄ 2024

Vietämme kesälomaa 8.–28.7.2024.

Torstaihin 20.6.2024 mennessä saapuneet tilaukset

pyrimme toimittamaan ennen  lomaamme.

 

Meriser Oy – MERIKA

Meriser Oy:n perusti Hannu Kuusinen 13.5.1965 Merikarvian Vesi- ja Lämpöhuolto Ky:n nimellä. Vuonna 1980 nimi muutettiin Meriser Ky:ksi ja vuonna 1996 Meriser Oy:ksi. Yhtiön toimialana oli aluksi putkiurakointi ja LVI-tarvikkeiden myynti.

Ensimmäisen oman tuotteen, vesilukon viemäriverkostoon liittämiseksi tarkoitetun HK-tiivisteen, Hannu Kuusinen kehitti vuonna 1971. Sitä valmistettiin silloin alihankintana. Jatkuvan tuotekehityksen johdosta on HK-tiiviste vielä tänäkin päivänä tiivisteiden markkinajohtaja. Oma teollinen valmistus aloitettiin 1984 hankkimalla ensimmäinen ruiskupuristuskone uuteen teollisuushalliin, joka oli valmistunut edellisenä vuonna. Silloin alettiin valmistaa lattiakaivoja ja siihen liittyviä tarvikkeita omina tuotteina. Lattiakaivoja oli valmistettu alihankintana jo vuodesta 1976.

Nykyään Meriserin valmistamiin tuotteisiin kuuluvat erilaiset tyyppihyväksytyt lattiakaivot ja alipaineventtiilit. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös hanakulmarasiat, sadevesikaivot, neliökannet, korokerenkaat, WC-varaosat ja kunnallistekniset kaivot, HT-ja PP-putket ym. Omia tuotteita Meriserillä on noin 2000 kpl ja noin 200 niihin liittyvää patenttia, hyödyllisyysmalli- ja mallisuojaa.

Meriser on tunnettu jatkuvasta tuotekehitystyöstään ja laadukkaista Merika®-tuotteistaan. Tuotekehitystyötä tehdään jatkuvasti Eurofinsin kanssa, joka testaa ja valvoo tuotteiden laatua ja toimivuutta. Omaa tuotanto-, varasto- ja konttoritilaa on noin 10000 neliömetriä. Meriser on merkittävä työnantaja Merikarvian kunnassa noin 30 työntekijällään. Meriser Oy:n johtamisjärjestelmä on arvioitu ja sertifioitu ja se täyttää ISO 9001:2015 vaatimukset. Meriserillä on myös tuontia ja vientiä.